Al desembre collim els fruits corals de tot l’any. I al gener?

Al llarg d’aquest any la Coral Xalesta ha interpretat en set concerts la Missa en ReM per a cor i orgue d’Antonín Dvořák i la Salve Regina d’Arvo Pärt, amb l’acompanyament a l’orgue de Jonatan Carbó. El concert Nadal 21 i el Cant de la Sibil.la donaran pas a un nou any, un nou repertori i un nou cicle al qual us convidem a participar.

Arriba el mes de desembre i, amb ell, l’hora de recollir fruits. Fruits que, en el cant coral, consisteixen a mostrar el treball que s’ha preparat des de l’inici de curs.

La Xalesta no n’és una excepció i, per això, us presentem l’agenda d’aquest mes:

Diumenge dia 5 a les 18 h., concert a la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell: Missa en ReM per a cor i orgue d’Antonín Dvořák. Amb aquest concert  del XXIII Festival de Musica de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu, tanquem el programa que inclou la Missa d’Antonín Dvořák i la Salve Regina d’Arvo Pärt, que hem interpretat al llarg de l’any que s’acaba.

Volem manifestar el nostre agraïment a totes les persones que heu fet possible aquests set concerts i també agraïm al Jonatan Carbó el magnífic acompanyament d’orgue en tots ells.

Dissabte dia 18 a les 12 h., concert Nadal 21 a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de l’Hospitalet. Conjuntament les corals, si ho podem dir així, germanes: la coral infantil “Els Matiners”, els joves de “Cor de Nit” i la coral “Xalesta”.

No hi faltaran nadales i melodies que, de ben segur, us sorprendran.

Ara que, primer Els Matiners i després la Xalesta, gairebé arriben als 50 anys, val la pena refermar, encara més, els lligams que sempre hem tingut i fer música plegats.

Dimecres dia 22 a les 20:30 h., de nou a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, recuperem El Cant de la Sibil-la amb la soprano i divulgadora històrica Laura de Castellet . D’uns anys ençà, el Museu de l’Hospitalet” promou la interpretació d’aquest drama litúrgic i cant gregorià de gran difusió a l’edat mitjana al sud d’Europa.  Tan de bo esdevingui, any rere any, en tradició.

Al gener… canvi de cicle i nou repertori. És un bon moment per venir a cantar a la coral Xalesta. Sobretot si ja has cantat en algun cor o si tens coneixements musicals, encara que hagin quedat aparcats. Els assajos són els dimecres a les 21:30 h. a l’Hospitalet Centre. Solament has de contactar amb nosaltres a https://xalesta.org/contacte/ o bé, personalment, al final dels concerts.

Bon Nadal i Millor 2022!

Uncategorized