La Coral

La formació centra les seves actuacions a les comarques de Barcelona, però també ha realitzat concerts arreu dels Països Catalans, a la resta de l’Estat, i en diverses ciutats europees. El seu repertori inclou música d’arrel popular i música culta, de tots temps i totes nacionalitats. En total, més de dues-centes obres per a cor, a capella o amb acompanyament instrumental.

Va començar les seves activitats l’any 1973 a l’Hospitalet de Llobregat. Actualment està formada per una cinquantena de cantaires. Des de la seva fundació i fins al 2017, la direcció de la coral ha estat a càrrec d’en Joaquim Miranda, encara que, circumstancialment, ha estat dirigida per altres directors, com Edmon Colomer, Lluís Vila, Carles Santos, Alfred Reverter, Poire Vallvé i Joan Casals.

En destaquem els darrers treballs:Israel a Egipte, de Haendel, amb l’Orfeó Gracienc i l’Orquestra de cambra Terrassa 48. Interpretat a l’Auditori de Barcelona i al Centre Cultural Municipal de Valls. Missa de la Coronació,de Mozart, amb la Coral Terpsicore i l’Orquestra de cambra Terrassa 48.. Magnificat i Missa de Batalla, de Cererols, amb el Cor Caterva de la Seu d’Urgell, la Capella de Música del Sant Esperit de Terrassa i l’Orquestra de cambra Terrassa 48. El curs 2010-2011 ha participat en els concerts produïts per la FCEC de l’Oratori de Nadal El Pessebre, de Pau Casals, conjuntament amb la Coral Ginesta, l’Orfeó de Sants, l’Orfeó Gracienc i el Cor de Sant Cugat i l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i ha presentat Carmina Burana, de Carl Orff, conjuntament amb la Coral Mareny de Vilassar de Dalt.