No estem en silenci:  estem treballant en el nou repertori

Madrigals de Claudio Monteverdi i cançons d’autors de casa nostra centren el treball de la Xalesta.

Descobrint noves sonoritats i construint, pas a pas i compàs a  compàs, tot el que ha d’arribar a qui vingui a sentir-nos: és amb aquest treball intern, discret i imprescindible com es teixeixen els projectes. Però quins projectes tenim?

Per una banda es prepara un programa monogràfic amb música de Claudio Monteverdi, en col·laboració amb l’orquestra Laud’Ars.

Efectivament, hem canviat d’època i d’estil, si ho comparem amb el programa de Dvořák i Pärt que vàrem interpretar al llarg de l’any passat. Cada època i cada autor té el seu encant i el cant coral contribueix a descobrir-lo.

En paral·lel, anem actualitzant repertori amb la incorporació de cançons d’autors més propers i que ens porten, per exemple, a commemorar aniversaris. És el cas del centenari del naixement del mestre Manel Oltra aquest any 2022.

De cara al proper mes de maig tenim el goig de sumar-nos a la celebració del 50è aniversari de la Coral Infantil Els Matiners. Sabem la il·lusió amb que s’està preparant. Sabem, també, de l’entusiasme de cantaires, directores i directors, que han guiat els grups corals fins avui, per retrobar-se de nou: que per molts anys la música i el cant coral segueixin teixint amistat!

Hem iniciat aquests projectes però en tenim d’altres per encetar… Per tot plegat, és un bon moment per venir a cantar a la coral Xalesta. Sobretot si ja has cantat en algun cor o si tens coneixements musicals, encara que hagin quedat aparcats. Els assajos són els dimecres a les 21:30 h. a l’Hospitalet Centre.

Si t’interessa, contacta amb nosaltres a  https://xalesta.org/contacte/ o bé, personalment, al final dels concerts.

Uncategorized