Aquest Nadal? Musicals!

Per finalitzar l’any 2022 la Coral Xalesta i Cor de Nit proposen el concert “Aquest Nadal? Musicals!”. Un recull de peces que us transportaran a moments suggeridors i entranyables dels musicals més coneguts.

Us animeu a participar en un joc musical ?

Les instruccions son molt fàcils: heu d’endevinar a quin gran musical pertanyen les frases següents:

El mar és com un desert d’aigua . . .

Will I lost my dignity ? . . .

She’s imperfect, but she tries . . .

Podràs si creus amb fe . . .

No sé com estimar-lo . . .

Més enllà de l’arc de Sant Martí . . .

I will follow him . . .

A look in somebody’s eyes . . .

No, no hem embogit! Solament us proposem una petita juguesca i us convidem a venir al concert d’aquest Nadal -caldrà dir d’aquest desembre-, on trobareu la solució.

Efectivament: qui no ha aprofitat la dates nadalenques, ja molt dessacralitzades i totalment llançades a la comercialització i al consum, per gaudir del musical de moda o del que trobem a la cartellera de la teva ciutat. O de la ciutat del costat…

Doncs sí: aquest any, la Xalesta ens hem ajuntat amb les amigues i amics de Cor de Nit i hem muntat un concert de musicals que tindrà lloc divendres dia 23 de desembre a les 21:30 h, a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, a qui novament donem les gràcies per acollir-nos.

Certament Nadal suggereix pau, germanor i joia. I les temàtiques de la majoria dels fragments que interpretarem ens hi aboquen, suggerint-nos molts dels valors de Nadal. Valors que ja són intrínsecs al cant coral: escoltar els altres per anar junts i oferir el treball dels darrers mesos a qui ve a escoltar… i a xalar amb nosaltres.

Aquest any, no pot faltar, la col·laboració amb el Museu de l’Hospitalet amb una nova representació del “Cant de la Sibil·la” amb la participació del la soprano i musicòloga Laura Castellet. Us esperem, també, a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida el dimecres 21 a les 21 hores.

Molt Bones Festes i que el proper 2023, any del 50è. Aniversari de la Coral Xalesta ens puguem retrobar i xalar encara més.

Uncategorized