Direcció

Director: Pol Pastor Sabaté

En Pol és director coral i orquestral, ha estudiat a l’ESMuC i al Vienna Conservatory de la capital austríaca. Ha treballat amb professors de renom com Jordi Mora, Maximilian Cencic o Johann Duick. A part de dirigir és pianista i professor així com també té diverses obres editades. És un músic versàtil, àgil, exigent, profund en l’estudi i la interpretació del repertori i molt interessat en projectes nous, descoberta de repertori, de grups i amb ganes d’aprendre i d’ensenyar.


Director fundador: Joaquim Miranda

En Quim va néixer fa uns quants anys. De fet, mai no ens ho ha volgut dir, però el que sí sabem és que Joaquim Miranda inicià la seva formació musical a l’Escolania de Montserrat sota el mestratge del Pare Ireneu Segarra, amb estudis de cant, violí, piano i orgue.
 
Seguí la seva formació musical al Conservatori Superior de Música de Barcelona, on assolí el grau superior de piano, i estudià, entre d’altres matèries, quatre cursos de clavicèmbal. Ben aviat inicià la seva tasca de difusió i interpretació  musical creant el conjunt Art-So de música barroca.
 
En el camp coral ha format part del Cor Madrigal i de la Coral d’Antics Escolans de Montserrat. L’any 1973 acceptà la proposta de dirigir una nova coral a l’Hospitalet de Llobregat: la Coral Xalesta, que segueix dirigint. L’any 1987 creà la Coral Mareny de Vilassar de Dalt, de la que actualment també és director, i des de 1993 dirigeix el Cor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
En el camp de la pedagogia musical ha estat professor a diverses escoles de música i conservatoris, on ha aplicat el Mètode Ireneu Segarra. Ha dirigit les escoles de música de Rubí i Matadepera, així com també l’escola de l’Orfeó Català. Actualment és professor titular de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha impartit cursos i ha col·laborat amb diversos cors participant del moviment coral infantil i juvenil. Ha dirigit importants obres del repertori simfònic coral i ha col·laborat amb directors com Simon Johnson, Salvador Mas, Edmon Colomer, Carles Coll, Lluís Vila i Carles Santos, entre d’altres.